Ik ben Marsha Claassen, geboren in 1973, moeder van 2 zonen en ik woon samen met Jeroen. Het geven van trainingen en presentaties over "Dementie" is een passie van me. 

 

Gedrag begrijpen voor aansluiting
Zorgen voor mensen met dementie kan soms een uitdaging zijn. Om op een belevingsgerichte manier voor iemand te kunnen zorgen is het belangrijk dat je iemand goed leert kennen. Om daarmee goed te kunnen aansluiten bij iemands beleving en behoefte.
Tijdens mijn trainingen leer ik de deelnemers het gedrag van mensen met dementie beter te begrijpen. Zodat zij er op een belevingsgerichte manier mee om leren gaan. Dat is voor mij een heerlijke uitdaging die ik vol passie en met positieve energie aan ga. 

 

Met gebruik van humor en kwetsbaarheid
Hierin is Welcommunicatie anders dan anderen. Ik gebruik zowel in trainingen als in mijn presentaties herkenbare sketches en visuele oefensituaties die ik met gepaste humor breng. Hierdoor staan deelnemers en bezoekers meer open voor zichzelf en voor elkaar.  Dit zorgt op een prettige en laagdrempelige manier voor bewustwording.  De kwetsbaarheid die daardoor ontstaat maakt juist krachtig en heeft een positieve uitwerking. 

 

Veel mogelijkheden

Ik sta graag voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de juiste training of presentatie voor ieder die zorgt voor mensen met dementie. Nieuwsgierig welke mogelijkheden hierin zijn? Kijk dan verder bij TrainingenPresentaties dementie  of bij Acteur bij trainingen.

Warme groeten
Marsha Claassen.